Obvestila Družinskega centra mir – september

September je mesec, ko začenjamo s šolo in rednimi obveznostmi, od katerih nam je poletje nudilo vsaj nekaj odmika. Upamo, da je bilo dovolj počitka za nove izzive pred nami.
V Družinskem centru mir septembra in oktobra začenjamo s srečanji skupin in delavnic, medtem ko individualne, zakonske/partnerske in družinske terapije potekajo ves čas.
15. septembra se bodo pred našim vhodom pričela obnovitvena gradbena dela. Pri našem delu bo nekaj motenj zaradi tega, a poskrbele bomo, da bi bilo le-teh čim manj.
V letu 2024 izvajamo sofinancirana programa: Specializirana psihosocialna pomoč žrtvam nasilja in Specializirana psihosocialna pomoč osebam s težavami v duševnem zdravju.
Vabimo vas k prebiranju PRISPEVKOV o različnih temah, ki so povezane z osebnostno rastjo in medsebojnimi odnosi. Prisluhnete lahko tudi PODKASTU.
Finančno nas podpirajo Ministrstvo za družino, delo, socialne zadeve in enake možnosti, Mestna občina Maribor in donatorji, ki s svojimi donacijami podpirate delo z osebami, ki si brez našega prizadevanja za te programe ne bi zmogli privoščiti psihosocialnih obravnav. Vabimo vas, da nam pomagate z donacijami. Vse informacije najdete TUKAJ.

Delavnica Od ne-varne do varne navezanosti bo 7. oktobra 2025. Več …

Druga skupina za ženske bo začela s srečanji, ko se prijavijo še tri udeleženke. Več …

V novembru pripravljamo delavnice asertivne komunikacije, Zbiramo prijave.

NOVOST
Delavnica Najin načrt bo decembra 2024. Prijave do 6. novembra 2024. Število mest je omejeno. Več …

S koncertom Kvarteta Feguš smo vstopili v praznovanje 20. letnice Družinskega centra mir. Ob tej priložnosti pripravljamo različne dogodke, ki se na tak ali drugačen način dotikajo družine in terapevtskega dela.
Aprila 2025 bomo pripravili posvet za strokovne delavce. Vabimo vas, da postanete SPONZOR tega dogodka.
Call Now Button