Skupina za ženske

Skupina za ženske je podporna. Že vse od leta 2015 je namenjena ženskam, ki si želijo živeti globlje in to svojo pot deliti z drugimi ženskami.

V skupini za ženske se enkrat mesečno zazremo globlje v svoje življenje in odnose. Srečamo se s pravo sabo, takšne kot smo. Želimo se posvetiti celostni osebnostni rasti in zato vlagati trud in vrednotiti svoje telesno, psihično in duhovno življenje.

Del srečanja je namenjen vajam za osebnostno rast. Del srečanja bo pogovor ob izbrani knjigi. Branje literature ali biblioterapija postavlja vprašanja in izzive, ki pomagajo celostno rasti, spoznavati in zdraviti osebne rane.

V skupini so pomembni: možnost udeležbe na vseh desetih srečanjih in točnost; čustvena varnost, ki jo soustvarjamo z zaupnostjo; povezovanje in graditev odnosov; medsebojno spoštovanje.

Srečujemo se tudi izven rednih srečanjih na priložnostih obiskih kulturnih prireditev in strokovnem izletu/ogledu kakšne zanimivosti doma ali v tujini. Udeležimo se Duhovnega odmika. O vseh dodatnih dejavnostih se dogovarjamo sproti.

V skupino se lahko vključimo ali septembra ali februarja. V skupini je največ 5 udeleženk. Prvo jesensko srečanje bo 19. septembra 2024. Skupina za ženske ni nadomestilo za osebni terapevtski proces.

Prispevek za skupino oz. za 10 srečanj znaša 200,00 EUR. Knjiga, ki jo bomo obravnavale, 31,00 EUR.

Čas srečanj: Enkrat mesečno, tretji ponedeljek v mesecu, od 18.00 do 19.30 oz. po dogovoru.

Kraj srečanj: prostori Družinskega centra mir.

V skupino za ženske trenutno (3. september 2024) ne sprejemamo novih udeleženk. Če bi se želeli vključiti v novo skupino, sporočite do 9. 9. 2024. 070 597 899 ali e-pošta. Srečanja bodo četrti ponedeljek v mesecu, prav tako od 18.00 do 19.30.

Vodi: mag. s. Polonca Majcenovič

Foto

Call Now Button