Aktualno

V skladu z novim odlokom, z dne 29. septembra 2021, smo lahko terapevti in klienti, ki izpolnjujemo pogoj PC v terapevtskem prostoru brez maske.
Za uporabnike Družinskega centra mir velja: “Upoštevajoč četrti odstavek 5. člena Odloka so izjema glede izpolnjevanja PCT pogoja tudi nujni postopki na področju socialne in družinske problematike, katerih opustitev bi vodila v nastanek ali bistveno poslabšanje te problematike” (prim. Odlok o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 z dne 11. 9. 2021).
 
Za vse, ki ste v stiski, in vam lahko pomagamo s svojim delom, to pomeni, da lahko pridete v naše prostore tudi brez pogojev PCT.
S terapijami lahko nadaljujemo tudi po spletu.

Epidemiološki ukrepi v Družinskem centru mir

Navodila:

  • Masko nadenete ne glede na to ali izpolnjujete pogoje PCT ali ne, pred vstopom v center. Masko namestite pravilno, kar pomeni, da mora pokrivati nos.
  • Razkužite si roke.
  • Varnostna razdalja med vami in terapevtko je najmanj 1,5.
  • Ne rokujemo se.
  • Na pogovor sprejmemo samo osebe brez simptomov okužbe dihal, kašljanja in povišane telesne temperature.

Zelo lepo prosimo, da prihajate na pogovore, in pozvonite, največ pet minut prej, kot smo dogovorjeni tudi sicer.

Prosimo tudi, da ne prihajate nenapovedano.

Srečanja skupin se bodo začela konec septembra. V primeru, da bo treba upoštevati pogoje PCT, bomo pravočasno sporočili udeležencem skupin.

Hvala, ker upoštevate navodila.

sodelavke Družinskega centra mir

Maribor, 31. avgust 2021

 

Avgusta je prišlo do sprememb v programu Mir, ki je namenjen otrokom, mladostnikom in njihovim družinam. Več …

O našem delu

Kot zakonski par, ki se je znašel v krizi partnerskih odnosov, sva zelo navdušena nad terapevtskimi sestanki s katerimi prideva do novih spoznanj. Ti novi pogledi nama omogočajo bolj kvalitetno in harmonično vsakdanje življenje. Po vsakokratnih sestankih odhajava bogatejša v razumevanjunajinega odnosa. Hvaležna sva za to pomoč in jo z  veseljem sprejemava.
Potrebuješ MIR. Čeprav ne more nihče namesto tebe opraviti trdega dela, napreduješ z majhnimi koraki, pa od tu dalje veš, da gredo tvoja prizadevanja v pravo smer in nikoli več nazaj.
Call Now Button