Delavnica za krepitev duševnega zdravja: Spremembe

Sprejemanje sprememb zna biti v določenih trenutkih ali obdobjih življenja nekaj, kar zelo potrebujemo. A kako to storiti?

Vabimo vas, da se udeležite delavnice, ki vam bo pri tem v pomoč. V skupini, kjer so glavne vrednote zaupanje, zaupnost in iskrenost, se lahko kot udeleženci naučite uravnavati vsakodnevni stres, se spopasti s konflikti, predvsem pa uvideti, da v svojih razmišljanjih, dejanjih in težavah niste sami. Na ta način osebnostno rastete, kar pa pomembno izboljša delovanje v družbenih situacijah in medosebnih odnosih. Posledica osebnostne rasti pa je izboljšanje kakovosti na vseh življenjskih segmentih.

Prisluhnite pogovoru o delavnici.

Čas srečanj: vsak torek od 15.00 do 16.00 ure

Sprejmemo največ 10 udeležencev, ki bodo lahko prihajali redno. Delavnica bo obsegala 12 srečanj, ki bodo potekala od 5. aprila 2022 in trajala predvidoma do 21. junija 2022.

Pred vključitvijo v delavnico se opravi individualni razgovor s terapevtko.

Kraj srečanj: prostori Družinskega centra mir

Vodita: Monika Vuk in Kristina Šumak

Cena: Delavnica je sofinancirana, prispevali boste lahko donacijo po svojih zmožnostih.

Prijave: Na delavnico se lahko prijavite na telefonsko številko: 070 597 899 ali preko elektronskega naslova.

Delavnica je namenjena osebam, ki se srečujejo s težavami v duševnem zdravju, s stresom, z nemočjo. Torej to pomeni, da je namenjena vsem, ki bi želeli izboljšati svoje čustveno stanje, prepoznati svoja prepričanja, misli in čustva ter se želeli učiti, kako preiti ven iz začaranega kroga:

  • negativnih misli o sebi,
  • nerealnih pričakovanj do sebe in drugih,
  • nerealističnih ciljev in pričakovanj glede prihodnosti,
  • občutka nemoči,
  • življenja, ki ga vodi strah pred zavrnitvijo,

Pri delavnici se bomo osredotočili na naše doživljanje. Prepoznali bomo lastne vire moči, skušali sprejemati svoje omejitve, prepoznali misli, ki nas bodo spodbujale za naprej, iskali svoje želje in navdušenja, pridobili boljši vpogled v življenjske izzive, skrite potenciale ter izpopolnjevali razumevanje same sebe.

Call Now Button