Družinska terapija

6Namenjena je družinam, ki želijo izboljšati medsebojne odnose, komunikacijo, rešiti težave, kot so:

  • težave pri razmejitvah s primarno družino (taščo, tastom),
  • težave v komunikaciji,
  • izguba družinskega člana,
  • nasilje,
  • zasvojenosti …

Namenjena je tudi družinam, ki se srečujejo z različnimi vzgojnimi izzivi in težavami v starševstvu.

Potek terapevtske pomoči

Enkraten terapevtski razgovor ali terapija poteka po predhodnem dogovoru. Terapevt dela individualno z družino. S terapevtom se najprej dogovorite za termin razgovora, ki traja 55 minut. Po razgovoru se, če ste tako odločili, vključite v terapevtski v terapevtski proces, ki običajno obsega 12 terapevtskih srečanj, ki potekajo enkrat na teden. Terapevtski proces je lahko krajši ali daljši, kar je odvisno od več dejavnikov. Vse informacije, pridobljene na srečanjih, so poklicna skrivnost in se varujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (SUVP).

Klienti, ki zaradi svoje finančne situacije ne zmorejo prispevati prispevka, dobijo Vlogo za delno ali popolno oprostitev plačila storitve.

Cenik

Pokličite nas  070 597 899 ali nam pišite.

O našem delu

Kot zakonski par, ki se je znašel v krizi partnerskih odnosov, sva zelo navdušena nad terapevtskimi sestanki s katerimi prideva do novih spoznanj. Ti novi pogledi nama omogočajo bolj kvalitetno in harmonično vsakdanje življenje. Po vsakokratnih sestankih odhajava bogatejša v razumevanjunajinega odnosa. Hvaležna sva za to pomoč in jo z  veseljem sprejemava.
Potrebuješ MIR. Čeprav ne more nihče namesto tebe opraviti trdega dela, napreduješ z majhnimi koraki, pa od tu dalje veš, da gredo tvoja prizadevanja v pravo smer in nikoli več nazaj.
Call Now Button