Odmevi klientov po terapevtskem procesu – Monika Vuk

2023
Kot morda tudi številni drugi pari pred nama, sva tudi midva s terapijami pričela z dvomi, nesigurnostjo ali na bo ta proces 12-ih srečanj lahko pomagal. Vedela sva le, da se želiva izboljšati, zbližati in izboljšati konstruktivno komunikacijo, česar sama brez dodatne pomoči v tistem trenutku nisva bila zmožna. Sedaj, ob zaključku vseh srečanj, sva zelo vesela, da sva vztrajala in bi to izkušnjo priporočala vsakemu paru. Na ta srečanja se bova z nasmehom na obrazu spominjala še mnogo let, hkrati pa bi se še posebej rada zahvalila najini terapevtki Moniki, ki nama je prisluhnila in nama dala tako lepo popotnico za naprej.
Že sama odločitev za obisk terapije je bila težka, kaj šele sam proces. Terapija nama je omogočila, da sva se začela umirjeno pogovarjati, da sva bila pripravljena drug drugega slišati, da sva začela bolj razmišljati o čustvih drugega … Še bi lahko naštevala, ampak sedaj si samo želiva, da nama uspe to vzdrževati skozi celotno najino zgodbo.
Hvala za vso podporo, hvala iz srca.
Terapija mi je dala veliko pozitivnih stvari. Lepši pogled na življenje, ljubezen, ostale stvari.
Lahko sem veliko iskrenih pogovorov dal skozi, za kar sem terapevtki zelo hvaležen, da mi je nudila vso pomoč.
Hvala vam za vso pomoč.
 “Včasih svoje strahove, bolečine in skrivnosti držimo v sebi, saj ne zaupamo drugim ali pa se počutimo nerazumljene in zavrnjene. V pogovoru s terapevtom pa lahko odpreš zaprte predale v sebi in počistiš prah in umazanijo. Po tem je lažje, počutiš se bolje in lažje greš spet v nov dan.”
Na terapiji sva dobila pogled na najin odnos z drugega zornega kota. Prvič sva se spraševala in pogovarjala o občutku varnosti v odnosu, ozaveščala sva, kaj pomeni izhajati iz sebe in izražati svoje občutke. Ker sva na začetku starševstva, nama je v pomanjkanju časa tista, samo za naju, “ura na teden” ogromno pomenila.
Zelo sem zadovoljna in mi je dosti pomenilo, da sem hodila na terapijo. Bila sem v veliki stiski. Veliko stvari sem dobila.
2022
Na terapijo sem prišla v zares hudi stiski. Tekom srečanj so mi postale stvari jasnejše in bolj “vidne.” S pomočjo čudovite terapevtke lahko pogledam v svet z drugačne plati in z upanjem, da se da tudi drugače. Hvala za posluh in pogovore.
Danes vem, da nisem sama (oz. se sama soočam s stiskami), ker obstajajo ljudje, ki ti pomagajo gledati v svet z lepše plati.
Terapija mi je dala moč za boljše soočanje z vsakodnevnimi izzivi. Povrnila mi je zaupanje vase in naučila radovednosti do mojih čustev.
V procesu terapije mi je ogromno pomenilo, da sem lahko izrazila svoje strahove, dileme. S terapevtko sva se uspeli povezati, tako da sem se na terapijah počutila varno, sprejeto, slišano. Glede na to, v kakšni čustveni stiski sem bila pred obravnavo, je moje počutje sedaj veliko bolje. Bom vsekakor, če bom rabila, se vrnila, ker je program resnično kvaliteten.
Oba s partnerjem sva zelo vesela, da sva se odločila za zakonsko terapijo, ki bi jo priporočila tudi drugim parom, ki se znajdejo v podobnih situacijah, kot sva se sama. Dobila sva občutek opore in razumevanja ter se naučila sočutja do samega sebe in svojega bližnjega. Kljub težkim situacijam, ki sva jih v življenju prestala in jih prestajava, sva zgradila upanje in dobila moč, da jih lahko skupaj uspešno prebrodiva ob tem pa ne izgubiva sebe ali drug drugega. Hvala vam.
Srečanja so mi veliko pomenila. Včasih sem več jokala, manj govorila. Sem bila sproščena. Hvala Moniki od srca, ker me je poslušala in razumela.
Hvala za zaupanje, podporo in varnost.
Prvič smo se spoznali kot družina, hvaležni smo za neverjetno izkušnjo. Pričeli smo verjeti vase in v čudeže.
Naša družina je ponovno oživela.
Zagotovo so mi terapije pomagale pri odpiranju ran in bolečin. Sedaj sem močnejša in mirnejša. Ne morem reči da me še kdaj kaj ne spravi iz tira, ampak veliko manj kot prej.
Zagotovo še nisem na takšni stopnji vibracij, kot bi si želela. Še bom morala delati na sebi.
Odnos z možem je tudi bolj umirjen. Se še kdaj skregava, ampak manj pogosto. Se trudim za boljšo energijo med nama.
Na koncu se vam še enkrat zahvaljujem za vse.
2021
Terapija mi je odprla nov pogled na zakonsko zvezo, na moja čustva in na partnerjeva čustva. Dala mi je moč in upanja za naprej. Včasih se je težko spopadati s svojimi čustvi in je zelo lepo, če jih lahko komu razkriješ in te razume. Hvala za vse.
“Hvala za zelo poučne sestanke in pogovore. S seboj bom odnesel polno nekih novih nasvetov za delovanje v zvezi. Hvala.”
Call Now Button