Odmevi klientov po terapevtskem procesu – Monika Vuk

2023
Na terapiji sva dobila pogled na najin odnos z drugega zornega kota. Prvič sva se spraševala in pogovarjala o občutku varnosti v odnosu, ozaveščala sva, kaj pomeni izhajati iz sebe in izražati svoje občutke. Ker sva na začetku starševstva, nama je v pomanjkanju časa tista, samo za naju, “ura na teden” ogromno pomenila.
Zelo sem zadovoljna in mi je dosti pomenilo, da sem hodila na terapijo. Bila sem v veliki stiski. Veliko stvari sem dobila.
2022
Na terapijo sem prišla v zares hudi stiski. Tekom srečanj so mi postale stvari jasnejše in bolj “vidne.” S pomočjo čudovite terapevtke lahko pogledam v svet z drugačne plati in z upanjem, da se da tudi drugače. Hvala za posluh in pogovore.
Danes vem, da nisem sama (oz. se sama soočam s stiskami), ker obstajajo ljudje, ki ti pomagajo gledati v svet z lepše plati.
Terapija mi je dala moč za boljše soočanje z vsakodnevnimi izzivi. Povrnila mi je zaupanje vase in naučila radovednosti do mojih čustev.
V procesu terapije mi je ogromno pomenilo, da sem lahko izrazila svoje strahove, dileme. S terapevtko sva se uspeli povezati, tako da sem se na terapijah počutila varno, sprejeto, slišano. Glede na to, v kakšni čustveni stiski sem bila pred obravnavo, je moje počutje sedaj veliko bolje. Bom vsekakor, če bom rabila, se vrnila, ker je program resnično kvaliteten.
Oba s partnerjem sva zelo vesela, da sva se odločila za zakonsko terapijo, ki bi jo priporočila tudi drugim parom, ki se znajdejo v podobnih situacijah, kot sva se sama. Dobila sva občutek opore in razumevanja ter se naučila sočutja do samega sebe in svojega bližnjega. Kljub težkim situacijam, ki sva jih v življenju prestala in jih prestajava, sva zgradila upanje in dobila moč, da jih lahko skupaj uspešno prebrodiva ob tem pa ne izgubiva sebe ali drug drugega. Hvala vam.
Srečanja so mi veliko pomenila. Včasih sem več jokala, manj govorila. Sem bila sproščena. Hvala Moniki od srca, ker me je poslušala in razumela.
Hvala za zaupanje, podporo in varnost.
Prvič smo se spoznali kot družina, hvaležni smo za neverjetno izkušnjo. Pričeli smo verjeti vase in v čudeže.
Naša družina je ponovno oživela.
Zagotovo so mi terapije pomagale pri odpiranju ran in bolečin. Sedaj sem močnejša in mirnejša. Ne morem reči da me še kdaj kaj ne spravi iz tira, ampak veliko manj kot prej.
Zagotovo še nisem na takšni stopnji vibracij, kot bi si želela. Še bom morala delati na sebi.
Odnos z možem je tudi bolj umirjen. Se še kdaj skregava, ampak manj pogosto. Se trudim za boljšo energijo med nama.
Na koncu se vam še enkrat zahvaljujem za vse.
2021
Terapija mi je odprla nov pogled na zakonsko zvezo, na moja čustva in na partnerjeva čustva. Dala mi je moč in upanja za naprej. Včasih se je težko spopadati s svojimi čustvi in je zelo lepo, če jih lahko komu razkriješ in te razume. Hvala za vse.
“Hvala za zelo poučne sestanke in pogovore. S seboj bom odnesel polno nekih novih nasvetov za delovanje v zvezi. Hvala.”
Call Now Button