Kontakt

Prosimo vas, da nam v prvem e-sporočilu napišete svoje ime in priimek, telefonsko številko in termine, v katerih bi lahko prihajali. Terapevtke poskušamo biti časovno razpoložljive za termine terapij. Prosimo tudi, da si osnovne informacije o našem delu preberete na spletni strani Družinskega centra mir.

Pokličite nas:  070 597 899. Klic bomo vrnili takoj, ko bo mogoče, ker je večina našega časa namenjenega osebnemu delu z uporabniki. Sporočite tudi, katerega terapevta želite, če ste že vključeni v strokovno obravnavo v našem centru.

Elektronska pošta.

Vhod v Družinski center mir (Strossmayerjeva 17, 2000 Maribor) je z dvorišča, do katerega pridete z Gosposvetske ali Smetanove ulice. Parkiranje pred centrom ni mogoče.

O našem delu

Kot zakonski par, ki se je znašel v krizi partnerskih odnosov, sva zelo navdušena nad terapevtskimi sestanki s katerimi prideva do novih spoznanj. Ti novi pogledi nama omogočajo bolj kvalitetno in harmonično vsakdanje življenje. Po vsakokratnih sestankih odhajava bogatejša v razumevanjunajinega odnosa. Hvaležna sva za to pomoč in jo z  veseljem sprejemava.
Potrebuješ MIR. Čeprav ne more nihče namesto tebe opraviti trdega dela, napreduješ z majhnimi koraki, pa od tu dalje veš, da gredo tvoja prizadevanja v pravo smer in nikoli več nazaj.
Call Now Button