Kontakt

logoProsimo vas, da zaradi načina našega dela v centru, navežete stik z nami preko telefona ali elektronske pošte. Prosimo, da zaradi varstva podatkov zapišete le osnovne informacije. Za dogovor za termin potrebujemo predvsem vašo telefonsko številko.

Pokličite nas:  070 597 899. Klic bomo vrnili takoj, ko bo mogoče, ker je večina našega časa namenjenega osebnemu delu z uporabniki. Sporočite tudi, katerega terapevta želite, če ste že vključeni v strokovno obravnavo v našem centru.

Elektronska pošta.

 

Vhod v Družinski center mir je z dvorišča, do katerega pridete z Gosposvetske ali Smetanove ulice. Parkiranje pred centrom ni mogoče.

O našem delu

Kot zakonski par, ki se je znašel v krizi partnerskih odnosov, sva zelo navdušena nad terapevtskimi sestanki s katerimi prideva do novih spoznanj. Ti novi pogledi nama omogočajo bolj kvalitetno in harmonično vsakdanje življenje. Po vsakokratnih sestankih odhajava bogatejša v razumevanjunajinega odnosa. Hvaležna sva za to pomoč in jo z  veseljem sprejemava.
Potrebuješ MIR. Čeprav ne more nihče namesto tebe opraviti trdega dela, napreduješ z majhnimi koraki, pa od tu dalje veš, da gredo tvoja prizadevanja v pravo smer in nikoli več nazaj.
Call Now Button