Delavnica ZASVOJENOST S SEKSUALNOSTJO V DIGITALNI DOBI psihoterapevte, psihologe, psihiatre, socialne delavce in druge strokovnjake

Zasvojenost

 

Inštitut za zasvojenosti in travme vabi psihoterapevte, psihologe, psihiatre, socialne delavce in druge strokovnjake, ki se pri svojem delu srečujejo z zasvojenimi, na specializirano delavnico na temo:

ZASVOJENOST S SEKSUALNOSTJO V DIGITALNI DOBI

Zasvojenost s seksualnostjo je uničujoča bolezen, ki prizadene milijone ljudi po vsem svetu; ne le zasvojene, z njimi vred tudi vse tiste, ki jih imajo radi in so del njihovega življenja. Delavnica strokovn
jakom ponuja poglobljeno znanje o zasvojenosti s seksualnostjo in najnovejša dognanja nevroznanosti, ki pomembno vplivajo na oblikovanje programov pomoči. Pojasnjuje tudi, kako nove tehnologije vplivajo na delovanje človeških možganov, naše odnose in delo, pa tudi spolnost.

Delavnico bo vodil Peter Topić, strokovnjak za delo z zasvojenimi s seksualnostjo in njihovimi partnerji. Je prvi v Slovenec, ki je zaključil šolanje v ZDA in si pridobil ugledni naziv »terapevt za zasvojenost s seksualnostjo« (CSAT – Certified Sex Addiction Therapist). Je ustanovitelj in direktor Inštituta za zasvojenosti in travme v Ljubljani. Na temo zasvojenosti s seksualnostjo je vodil že vrsto predavanj in delavnic doma ter v tujini. V desetih letih prakse je opravil že več kot 8000 terapevtskih ur z zasvojenimi.

Delavnica je namenjena tistim, ki želijo poglobiti svoje znanje o zasvojenosti s seksualnostjo tudi v povezavi z elektronskimi mediji in delu s tovrstno populacijo. Potekala bo v

petek, 11 decembra 2015, od 10. do 18. ure (odmor za kosilo med 13. in 14. uro)

KRAJ: Družinski center mir, Strossmayerjeva 17, 2000 Maribor

CENA: 155,00 EUR (prijavnico in navodila za plačilo kotizacije najdete v priponki). V ceno delavnice je vključena najnovejša knjiga Petra Topića Zasvojenost s seksualnostjo v digitalni dobi (cena v redni prodaji je 32,00 EUR).

Prijavite se lahko prek gsm 041 669 196 ali na e-naslov info@petertopic.si. Račun boste prejeli po prijavi. Delavnice se lahko udeleži največ 12 oseb.

Udeleženci delavnic, ki so vključeni v psihoterapevtsko edukacijo in trening (Transakcijska analiza), dobijo certifikat o opravljenih 5 urah naprednega treninga iz psihoterapije in svetovanja kot dokazilo o kontinuirani edukaciji. Udeležencem, vključenim v edukacijo TA, se delavnice priznajo kot del naprednega treninga iz Transakcijske analize.

Obvestilo lahko posredujete vsem, za katere menite, da bi jih tovrstno izobraževanje utegnilo zanimati.

Dobrodošli!

Peter Topić

OBŠIRNEJE O DELAVNICI

Delavnica je osredotočena na razumevanje, prepoznavanje in diagnostiko zasvojenosti ter naloge terapevta pri delu z zasvojenimi s seksualnostjo ter njihovimi partnerji. Konkretni primeri bodo predstavljeni v obliki igranja vlog.

Nekaj pomembnih vsebin, ki jih bodo usvojili udeleženci delavnic:

  • Kaj je zasvojenost s seksualnostjo
  • Zmote in miti o zasvojenosti s seksualnostjo
  • Kaj je internetni seks (cybersex)
  • Nevroznanost in psihoterapija zasvojenosti
  • Ženske in zasvojenost s seksualnostjo
  • Kako delati s parom in z otroki zasvojenih
  • Seks in kazniva dejanja
  • Razlike med zasvojenskim seksom in nezasvojensko spolnostjo
  • Kateri so izzivi pri delu s populacijo zasvojenih s seksualnostjo

Več na www.petertopic.si.

Tagged on:
Call Now Button