Odmevi po terapevtskem procesu: Polonca Majcenovič

2021

Olajšanje. Pot, po kateri sva hodila pred prihodom na terapijo, je vodila vsakega v svojo stran. Tu se mi je zazdelo, da me nekdo posluša in sliši za krivico. Potreboval sem nekoga objektivnega, da sem povedal kaj se dogaja v zvezi.

Poiskati sebe, kajti včasih se v partnerskem odnosu izgubim. Terapije so nama pomagale najti pravo komunikacijo za izboljšanje najine zveze, ampak vse se začne pri nas samih. Terapevtka naju je uspešno vodila skozi celoten proces. Priporočam 🙂

Na terapiji sem videl kako partnerka razmišlja, kaj želi, kaj jo moti. Na podlagi tega lažje razumem težave in se jim lahko prilagajam. Lahko sem spremenil način vedenja, kar je pomagalo k izboljšanju odnosa. Lahko rečem, da mi je terapija pomagala sprevideti težave in dala tudi način, kako jih rešiti.

Ta terapija je res pomagala najinemu odnosu. Zame velja, da je najin odnos veliko boljši kot takrat, ko sva prišla sem. Vem samo, da se bova vrnila, kadar ne bova znala rešiti svojih težav, da bi bil najin odnos boljši in družina srečnejša.

Call Now Button