Skupina za ženske

Skupina je priložnost, ko se lahko enkrat mesečno zazremo globlje v svoje življenje in odnose. Srečamo se s pravo sabo, takšne kot smo. Želimo se posvetiti celostni osebnostni rasti in zato vlagati trud in vrednotiti svoje telesno, psihično in duhovno življenje.

V letu 2021/2022  se bomo posvetili našim skrbem.

“So skrbi res nekaj, kar nas le bremeni in česar bi se morali na vsak način znebiti? Skrb je vendar tista nit, ki nam od vrtenja okrog sebe obraz dvigne k drugemu. Skrb je okno, skozi katerega v ljubezni zagledamo sočloveka, naravo in samega sebe.”

To je vprašanje iz knjige Anselma Gruna, ki bo izhodišče naših razmišljanj  in pogovorov.

V začetku srečanja si podelimo trenutek “tu in zdaj”.

V drugem delu se bomo posvetile sporočilu Pisma Rimljanom.

Tretji del bo namenjen delu ob gradivu in podelitvi.

Udeleženkam skupine največ pomeni zavedanje, da niso same, in da je skupina prostor, v kateri so lahko pristne in iskrene, saj je ena od prvih negovanih vrednot zaupanje.

Skupina je namenjena poročenim, neporočenim, študentkam, samskim … Druga drugo bogatimo s svojimi izkušnjami.

Čas srečanj: enkrat mesečno od 17.30 do 19.30.

Skupina je polodprta, kar pomeni, da se lahko vključite kadarkoli med letom. Priporočamo pa, da se vključite septembra, ko začnemo ciklus srečanj. V skupini je od pet od 5 do 7 udeleženk. Srečanj je 10. Prvo srečanje bo 20. septembra 2021.

Vaš prispevek za delo terapevtke, material in prostor bo glede na vaše možnosti prostovoljni dar v obliki donacije.

Kraj srečanj: prostori Družinskega centra mir.

Vodi: mag. s. Polonca Majcenovič

Prijave: 070 597 899 ali nam pišite.

O našem delu

Kot zakonski par, ki se je znašel v krizi partnerskih odnosov, sva zelo navdušena nad terapevtskimi sestanki s katerimi prideva do novih spoznanj. Ti novi pogledi nama omogočajo bolj kvalitetno in harmonično vsakdanje življenje. Po vsakokratnih sestankih odhajava bogatejša v razumevanjunajinega odnosa. Hvaležna sva za to pomoč in jo z  veseljem sprejemava.
Potrebuješ MIR. Čeprav ne more nihče namesto tebe opraviti trdega dela, napreduješ z majhnimi koraki, pa od tu dalje veš, da gredo tvoja prizadevanja v pravo smer in nikoli več nazaj.
Call Now Button