Skupina za ženske

V skupini za ženske se enkrat mesečno zazremo globlje v svoje življenje in odnose. Srečamo se s pravo sabo, takšne kot smo. Želimo se posvetiti celostni osebnostni rasti in zato vlagati trud in vrednotiti svoje telesno, psihično in duhovno življenje.

V letu 2022/2023  se bomo posvetile čuječnosti. Zakaj prav čuječnost? Ker je trenutno še kar moderno ukvarjati se s čuječnostjo ali morda kaj drugega? Namen te teme je, da bi nam pomagala bolj zavedati se svoje rasti, pomembnosti odločitev in življenja. O čuječnosti se bomo pogovarjale kot o drži, ne toliko o tehniki, ki nam pomaga bolje videti zunanje in notranje dogajanje. Kot takšna nam pomaga poglobiti odnose do sebe, drugih in Boga.

Udeleženkam skupine največ pomeni, da lahko v osebnem in skupinskem delu odkrivamo kako polno živeti v vsakdanu. V skupini so pomembne vrednote zaupnost, pristnost, iskrenost in učljivost.

Skupina je namenjena poročenim, neporočenim, študentkam, samskim … Druga drugo bogatimo s svojimi izkušnjami.

Čas srečanj: enkrat mesečno, četrti ponedeljek v mesecu, od 17.30 do 19.30.

V skupino se lahko vključimo ali septembra ali februarja. En ciklus traja 10 srečanj. V skupini je od pet od 5 do 7 udeleženk. Prvo srečanje bo 26. septembra 2022. Udeleženke, ki se boste v skupino vključile letos prvič, pridete na uvodni razgovor z voditeljico skupine.

Rok za prijavo: 9. 9. 2022. 070 597 899 ali e-pošta.

Prispevek za skupino poravnate v dveh obrokih. Prvega, 128,00 EUR, poravnate do konca oktobra 2022, in drugega, 100,00 EUR, do konca marca 2022.

Kraj srečanj: prostori Družinskega centra mir.

Vodi: mag. s. Polonca Majcenovič

O našem delu

Kot zakonski par, ki se je znašel v krizi partnerskih odnosov, sva zelo navdušena nad terapevtskimi sestanki s katerimi prideva do novih spoznanj. Ti novi pogledi nama omogočajo bolj kvalitetno in harmonično vsakdanje življenje. Po vsakokratnih sestankih odhajava bogatejša v razumevanjunajinega odnosa. Hvaležna sva za to pomoč in jo z  veseljem sprejemava.
Potrebuješ MIR. Čeprav ne more nihče namesto tebe opraviti trdega dela, napreduješ z majhnimi koraki, pa od tu dalje veš, da gredo tvoja prizadevanja v pravo smer in nikoli več nazaj.
Call Now Button