Skupina za ženske

Skupina je priložnost, ko se lahko enkrat mesečno zazremo globlje v svoje življenje in odnose. Srečamo se s pravo sabo, takšne kot smo. V letu 2020/2021 bomo nadaljevale s temo o nepopolnosti.

V začetku srečanja si podelimo trenutek “tu in zdaj” oz. si povemo kako smo preživeli pretekli mesec. V drugem delu delamo ob pripravljenem gradivu.

Od 19.00 do 19.30 bo čas, namenjen premišljevanju, molitvi … v tišini. Udeleži se ga, katera želi.

V skupini se je mogoče ob intenzivni osebnostni rasti učiti medosebnih odnosov, zaupanja in reševanja konfliktov. Največ udeleženkam pomeni zavedanje, da niso same, in da je skupina prostor, v kateri so lahko pristne in iskrene, saj je ena od prvih negovanih vrednot zaupanje.

Skupina je namenjena poročenim, neporočenim, študentkam, samskim … Druga drugo bogatimo s svojimi izkušnjami.

Čas srečanj: tretji ponedeljek v mesecu od 17.30 do 19.00.

Skupina je polodprta, kar pomeni, da se lahko vključite kadarkoli med letom. Priporočamo pa, da se vključite septembra, ko začnemo ciklus srečanj. V skupini je od pet od 5 do 8 udeleženk. Srečanj je 10. Prvo srečanje bo 21. septembra 2020. Po dogovoru gredo udeleženke na kakšen skupinski izlet ali prireditev.

Vaš prispevek za delo terapevtke, material in prostor bo glede na vaše možnosti prostovoljni dar v obliki donacije.

Kraj srečanj: prostori Družinskega centra mir.

Vodi: mag. s. Polonca Majcenovič

Prijave: 070 597 899 ali nam pišite.

 

Utrinki:

O našem delu

Kot zakonski par, ki se je znašel v krizi partnerskih odnosov, sva zelo navdušena nad terapevtskimi sestanki s katerimi prideva do novih spoznanj. Ti novi pogledi nama omogočajo bolj kvalitetno in harmonično vsakdanje življenje. Po vsakokratnih sestankih odhajava bogatejša v razumevanjunajinega odnosa. Hvaležna sva za to pomoč in jo z  veseljem sprejemava.
Potrebuješ MIR. Čeprav ne more nihče namesto tebe opraviti trdega dela, napreduješ z majhnimi koraki, pa od tu dalje veš, da gredo tvoja prizadevanja v pravo smer in nikoli več nazaj.
Call Now Button