Skupina za ženske

V skupini za ženske se enkrat mesečno zazremo globlje v svoje življenje in odnose. Srečamo se s pravo sabo, takšne kot smo. Želimo se posvetiti celostni osebnostni rasti in zato vlagati trud in vrednotiti svoje telesno, psihično in duhovno življenje.

V letu 2023/2024  se bomo posvetile telesu. En del skupinskega dela bo biblioterapevtski, ko se bomo ob knjigi Ko telo reče ne, posvetili vplivu stresa na naše telo in splošnemu pomenu telesa. Drugi del je namenjen vajam za osebnostno rast, ki izhajajo iz teme srečanja.

Udeleženkam skupine največ pomeni, da lahko v osebnem in skupinskem delu odkrivamo kako polno živeti v vsakdanu. V skupini so pomembne vrednote zaupnost, pristnost, iskrenost in učljivost.

Skupina je namenjena poročenim, neporočenim, študentkam, samskim … Druga drugo bogatimo s svojimi izkušnjami.

Čas srečanj: enkrat mesečno, tretji ponedeljek v mesecu, od 17.30 do 19.30.

V skupino se lahko vključimo ali septembra ali februarja. En ciklus traja 10 srečanj. V skupini je od 4 do 7 udeleženk. Prvo jesensko srečanje bo 18. septembra 2023. Udeleženke, ki se boste v skupino vključile letos prvič, pridete na uvodni razgovor z voditeljico skupine. Skupina za ženske ni nadomestilo za osebni terapevtski proces.

Rok za prijavo: 9. 9. 2023. 070 597 899 ali e-pošta.

Prispevek za skupino poravnate v dveh obrokih. Prvega, 125,00 EUR, poravnate do konca oktobra 2023, in drugega, 100,00 EUR, do konca marca 2024.

Kraj srečanj: prostori Družinskega centra mir.

Vodi: mag. s. Polonca Majcenovič

O našem delu

Kot zakonski par, ki se je znašel v krizi partnerskih odnosov, sva zelo navdušena nad terapevtskimi sestanki s katerimi prideva do novih spoznanj. Ti novi pogledi nama omogočajo bolj kvalitetno in harmonično vsakdanje življenje. Po vsakokratnih sestankih odhajava bogatejša v razumevanjunajinega odnosa. Hvaležna sva za to pomoč in jo z  veseljem sprejemava.
Potrebuješ MIR. Čeprav ne more nihče namesto tebe opraviti trdega dela, napreduješ z majhnimi koraki, pa od tu dalje veš, da gredo tvoja prizadevanja v pravo smer in nikoli več nazaj.
Call Now Button