E-mesečnik Družinskega centra mir 9/10

September 2010

Spoštovani!

»Ljubezen je sad, zrel za vsak letni čas in vsakomur dosegljiv« (mati Terezija iz Kalkute).

Sodelavci Družinskega centra mir iz Maribora že pet let s hvaležnostjo okušamo sadove ljubezni, ko na razne načine nudimo strokovno podporo družinam, zakonskim parom in posameznikom. Skupaj z njimi se soočamo z različnimi zapleti v osebnem življenja ali v medsebojnih odnosih.

Z mnogimi od vas smo se že tu ali tam srečali in nas poznate. Naše temeljno poslanstvo ostaja v bistvu več ali manj isto, njegova vsebinska podoba pa se glede na potrebe počasi razvija in spreminja. Ob peti obletnici smo prenovili spletno stran in pripravili prvi E-mesečnik. V njem vas bomo zmeraj najprej pozdravili s kratko mislijo, zapisali kakšno strokovno mnenje in vas sproti obveščali o novostih v našem centru. Vabimo vas, da obiščete našo spletno stran (vstaviti povezavo), si ogledate, kar vam nudimo in nam po potrebi in želji pišete.

September je za mnoge nov začetek: za družine z malimi in večjimi otroki je to čas uvajanja in vstopanja v vrtec oz. šolo, za zaposlene vrnitev na delovno mesto z novimi močmi, za koga pa morda še kak drug začetek. Tudi pri nas je september čas vrnitve v naše poslanstvo z obnovljenimi močmi.
Vabimo vas, da se nam pridružite v katerem od naših programov:

Terapevtska podpora v obliki družinske, zakonske in individualne terapije ter terapije za otroke, ki so novost med našimi programi.

Prvo srečanje zakonske skupine bo v torek, 28. septembra 2010 ob 18.00 v prostorih centra.

Duhovni vikend za zakonce bo od 8. do 10. oktobra 2010 v Kančevcih.

Prvo srečanje terapevtskih skupin za posameznike bo v četrtek, 7. in v petek, 8. oktobra 2010, v prostorih centra.

Večeri za starše predšolskih otrok bodo potekali štiri zaporedne srede v oktobru od 18.00 do 19.30 v prostorih centra.

Če ne želite prejemati E-mesečnika, nam pošljite sporočilo z zadevo ODJAVA.

Tagged on:
Call Now Button