Terapevtska skupina za ženske

Ženska se po najnovejših odkritjih na stres odziva drugače kot moški. Namesto “beg ali boj” je njen odziv “neguj in zbližaj se”. Ena od oblik negovanja in zbliževanja je terapevtska skupina za ženske, v kateri so udeleženke druga drugi v pomoč. V skupini se je mogoče ob intenzivni osebnostni rasti učiti medosebnih odnosov, zaupanja in reševanja konfliktov. Največ udeleženkam pomeni zavedanje, da niso same, in da je skupina prostor, v kateri so lahko pristne in iskrene, saj je ena od prvih negovanih vrednot zaupanje.

Enkrat mesečno se zazremo v svoje celostno življenje, ovrednotimo svojo pot in se okrepimo za vsakdanje trenutke.

Prvi del srečanja namenimo osebnemu premišljevanju in molitvi, ki bo v letu 2018/2019 povezan s telesno samopodobo in doživljanjem telesa. Drugi del bo namenjen pogovoru ob izhodiščni temi odpuščanja.

Skupina je primerna za poročene in neporočene ženske, za študentke, za mame …

Čas srečanj: tretji ponedeljek v mesecu od 17.00 do 20.00.

V skupino se lahko vključite kadarkoli med letom, priporočamo pa vključitev septembra. Pred vključitvijo v skupino je osebni razgovor s terapevtko.

Kraj srečanj: prostori Družinskega centra mir.

Predlagan prispevek na srečanje je 15 EUR.

Vodi: mag. s. Polonca Majcenovič, zakonska in družinska terapevtka

Prijave: V skupini je od 5 do 10 udeleženk. Prijave zbiramo na telefonski številki: (02) 234 58 00, 070 597 899 ali elektronskem naslovu.

Tagged on:
Call Now Button