Obvestilo o delovanju Družinskega centra mir do preklica epidemije

Družinski center mir je zaprt za fizične stike z uporabniki, a strokovne delavke/terapevtke smo na delovnem mestu. V poslovnem času in tudi izven poslovnega časa, če bomo takrat na delovnem mestu, sprejemamo klice in odgovarjamo na elektronsko pošto. Odločile smo se, da povabimo tudi osebe, ki sicer ne prihajajo na strokovne obravnave in terapije, da pokličejo, če se znajdejo v duševni stiski ali preprosto potrebujejo pogovor s terapevtko.
Uporabnike, ki čakate na vključitev v terapevtski proces, bomo poklicali po prenehanju izrednih razmer. Nova naročila kljub temu sprejemamo, tako da nas lahko pokličete ali nam pišete. Vpisali vas bomo na čakalno listo in vas takoj, ko bomo spet delali kot običajno, poklicali.
070 597 899

Poslovni čas:

  • ponedeljek, sreda, četrtek, petek od 8. do 14.ure
  • torek od 10. do 16. ure.

Položaj, v katerem smo se znašli, prinaša mnoge stiske. Povežimo se na načine, na katere se lahko. V takšnih izrednih razmerah bi bilo še posebej težko, če bi ostali sami.

Vabimo vas tudi k prebiranju naših prispevkov o odnosih na spletni strani in k izpolnjevanju ankete o empatiji in navezanosti.
Tagged on:
Call Now Button