Delavnice za otroke, mladostnike in družine – Vse to sem jaz in vse to smo tudi mi!

V vsakodnevnem hitenju in vseh obveznostih lahko kdaj zmanjka časa za pogovor. Da bi lahko pogledali kako se sploh počutimo, kaj vse je dovoljeno čutiti, kdo smo ob tem in kako sploh to izraziti. Otrok, mladostnik se kdaj sprašuje o sebi, o vsem kar se mu dogaja v šoli, doma, z vrstniki, a se šele uči o vsem svojem notranjem doživljanjem in tudi izražanjem. Prav tako se starši večkrat sprašujejo kako naj pomagajo otroku, da mu bo šlo dobro naprej. Pred nami je čas šolskih počitnic, ko ne bo jutranjega odhoda v šolo, ko bo čas za sprostitev, igro in še kaj.

Vabljeni na delavnice za otroke, mladostnike in družine v času počitnic!

Naslov: VSE TO SEM JAZ IN VSE TO SMO TUDI MI!

Cilji: spoznavanje sebe, graditev pozitivne samopodobe in samospoštovanja, prepoznati svoja čutenja, doživljanja in jih podeliti v skupini, krepitev sebe v skupinski dinamiki, medsebojno komuniciranje v poslušanju in deljenju sebe

V varnem okolju bomo z različnimi tehnikami (pisanje, risanje, pogovor, foto-govorica, figurice, peskovnik, socialne igre…) spoznavali sebe, druge in se opogumljali izraziti sebe in sprejemati drug drugega.

Datum:

  • 24. 2. 2020, ponedeljek od 10.30 do 12.00 (od 7 do 10 let)
  • 25. 2. 2020, torek od 10.30 do 12.00 (od 11 do 15 let)
  • 26. 2. 2020, sreda od 10.30 do 12.00 za srednješolske mladostnike

Za družine: po dogovoru, možnost enkratne delavnice z več ali z vsemi družinskimi člani, v času zimskih počitnic, trajanje 1,5 ure.

Lokacija: Družinski center mir, Strossmayerjeva 17, Maribor.

Delavnice izvaja: Sibila Nidorfer.

Delavnice so brezplačne. Financira jih Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Prijave in informacije: sibila@dc-mir.si ali 070 597 899

Tagged on:
Call Now Button